Evia SPA & Wellness

Evia Spa & Wellness
Evia Spa Wellness

Адам и Ева пакет за двама

Включва:

Подарък шампанско

Хамам – 60мин.

Класически масаж – 60мин.

Ние вярваме, че заедно можете да създадете незабравими спомени и да се насладите на изцяло релаксиращо и романтично преживяване. В нашия пакет включихме някои от най-изисканите услуги, за да удовлетворим всички вашите желания и да създадем идеалната атмосфера за двама.

За да започнете перфектно този изживяване, ние ви подаряваме бутилка от изискано шампанско, за да превърнете момента в незабравима вечер. Освен това, ние знаем колко важно е да се почувствате свежи и освежени, затова включихме в пакета и хамам процедура с продължителност 60 минути. Хамамът е древна традиция, която ви позволява да се отпуснете и релаксирате в парна баня, след което квалифицираният ни персонал ще се погрижи за вашето тяло и душа.

След хамам процедурата, ние предлагаме класически масаж с продължителност 60 минути. Този вид масаж е истинско блаженство за тялото, успокояващо и освежаващо в същото време. Нашият професионален масажист ще се грижи за всички вашите мускули и ще ви предостави персонализирано изживяване, което да съобрази с вашите индивидуални нужди и предпочитания.

“Адам и Ева” пакетът за двама е идеален за всички, които желаят да се откъснат от ежедневието, да се отпуснат и да се насладят на качествено време заедно. Вниманието към детайлите, изисканите услуги и професионалното обслужване правят Адам и Ева вашия идеален избор. Разкрасете и обновете тялото и душата си, като ни се доверите и се насладите на нашия Адам и Ева пакет за двама.

golden-grav-1
line-bg-1
Резервация
Instagram
Facebook
Youtube