Evia SPA & Wellness

Evia Spa & Wellness

Детски масаж в Evia SPA

Появата на нов човек в живота ви е не само празник, но и задължение. Най-често родителите се грижат за здравето на бебето повече, отколкото за собственото си. Масажът за деца е отлична възможност за профилактика на различни заболявания или тяхното безболезнено лечение.

Положителният ефект от лечебния масаж е доказан отдавна и съвременната медицина многократно го потвърждава. Тази процедура е полезна и дори необходима за бебета през първата година от живота им и в бъдеще. В крайна сметка детето се научава правилно да държи главата, да се движи, да седи, да ходи, да бяга и като цяло да се движи. Ето защо ще бъде полезно не само да правите гимнастика и различни физически упражнения, но и да преминете един или повече курсове за масаж.

Ако искате да направите масаж за деца, тогава ви каним в Evia SPA. Нашите специалисти имат богат опит и знания.

КАК СЕ ИЗПЪЛНЯВА МАСАЖ ЗА ДЕЦА?

И това не е целият списък на това, което помага за масажа на децата. По правило се използва за превантивни цели, но все по-често е възможно да се наблюдават преките терапевтични характеристики на процедурата. Друго предимство на бебешкия масаж е, че при докосване на бебето се произвеждат химикали, които регулират физиологичното му развитие.

Ето защо, ако искате детето ви да се развива правилно и да расте здраво, трябва да помислите за това сега. В други случаи дори ще е полезно да заведете детето в нашия център за тази процедура. Нашите специалисти лесно намират общ език с децата, имат внимателно отношение към тях и гарантират, че по време на сесията няма дискомфорт. И винаги можете да присъствате и да контролирате процеса.

Когато майсторът извърши тази процедура професионално, веднага ще забележите положителни промени в тялото на детето, настроението и общото му благосъстояние ще се повишат. Цените за детски масаж в нашия салон ще ви изненадат приятно, както и отношението на специалистите и самата процедура, която се извършва в съответствие с всички основни правила и препоръки.

Резервация
Instagram
Facebook
Youtube