Evia SPA & Wellness

Evia Spa & Wellness

Как да премахнете ушите на бедрата. Намалете обема на бедрата с масаж

Ушите на бедрата са една от най-проблемните зони за повечето жени по света. Как да намалим обема на бедрата, като същевременно запазим съблазнителните пропорции? Жени и момичета от различни възрасти търсят отговор на този въпрос.

 

Как да премахнете ушите на бедрата - Evia SPA & Wellness

 

„Ушите“ на бедрата са поразителни, ако носите отворен бански или тясна рокля. Проблемът може да се появи и след раждане, поради хормонални смущения, небалансирано хранене и много други причини.

Физически упражнения, специални масажи и диета ще помогнат за решаването на този проблем. Нашата статия ще ви разкаже повече за това как да се отървете от проблема и за причините за възникването му.

Защо се появяват “уши” от външната страна на бедрата? На първо място, въпросът е в ниската подвижност на мускулите, те бързо губят своята еластичност, по-бързо от много други мускули в нашето тяло. Но диетата също играе огромна роля. Изобилието от сладко и мазно засяга слоя подкожна мастна тъкан. Ако сте готови да се борите за красотата на тялото, тогава препоръките по-долу ще ви бъдат полезни.

Хранене за отслабване на бедрата

Очевидно не трябва да преяждате или да злоупотребявате с мазни храни. В диетата си трябва да включите следните храни:

  • елда, овесена каша, ориз
  • варени яйца
  • ядки
  • печена или варена риба
  • ябълки, киви, авокадо
  • нискомаслени супи
  • нискомаслено сирене

Чаша прясно изцеден сок от грейпфрут, пиян всеки ден, ще се отрази идеално на външния ви вид. Зеленият чай също е от полза. Такива напитки помагат за елиминирането на токсините и изгарянето на мазнините. Не забравяйте за обикновената вода.

Спортни упражнения, които премахват “бричовете” на бедрата
Трансформацията на външния вид изисква интегриран подход. Една балансирана диета не е достатъчна, необходими са редовни упражнения.

Упражнения за премахване на “ушите”

Клякове. Най-ефективната форма на упражнение. За по-голяма ефективност можете да добавите натоварване – използвайте дъмбели. Оптималният брой клякания на подход: 30-50. Но винаги имайте предвид физическата си форма или по-добре се консултирайте с треньор. Много е важно да държите гърба си изправен, а краката на ширината на раменете.

Бягай. Основата на стройното тяло е бягането. Ако има мотивация, тогава можете да намерите време за сутрешен или вечерен джогинг. Оптималното време за работа е половин час. Редовният джогинг ще ви помогне да стегнете мускулите си и да намалите “ушите”.

Раздвижете краката си. Целта е да се ангажират бедрените мускули. Махи може да се прави напред, настрани или назад. Достатъчно е да извършите 20 люлки на подход.

Завъртете краката си, легнали настрани. Ефективно, макар и просто упражнение. Легнете на пода от лявата си страна. Повдигнете десния крак и направете 20 махове. След това направете същото за левия крак.

 

image 6487327 5 - Evia SPA & Wellness

 

Антицелулитен масаж

За да разрешите проблема по-бързо, трябва да се запишете за професионален масаж. Най-ефективни са моделиращият антицелулитен и лимфодренажен масаж. Последният ви позволява да премахнете токсините и токсините от тялото. При правилно проведени масажни сеанси обемът на ханша ще намалее пред очите ни и няма да остане и следа от „бричовете за езда“.

Масажите ви позволяват да тренирате една или повече зони, да повишите тонуса на мускулите и кожата, да премахнете излишната течност и да премахнете мастните натрупвания в проблемните зони. Техниките за масаж се избират индивидуално от специалист при първоначалната консултация. Затова не отлагайте, по-скоро се запишете за сеанс за антицелулитен масаж и след месец бедрата ви ще станат перфектни!

Резервация
Instagram
Facebook
Youtube