Evia SPA & Wellness

Evia Spa & Wellness

Масаж с мед за здраве и красота

Масаж с мед е почти най-приятната и полезна процедура за грижа за тялото. Неговият примамлив аромат, толкова сладък и приятен, ще продължи дълго върху кожата ви. А удивителният резултат след масажа е несравним и с най-скъпата козметична процедура.

 

 

Кожата става мека, нежна и в същото време стегната и еластична. Трябва само да опитате сеанс на меден масаж, веднага ще усетите всичките му прелести и ще се влюбите в него. Масажистите на Evia SPA ще проведат за вас „сладки” сесии, демонстрирайки истински чудеса на медената техника, благодарение на които ще получите желания резултат.

Медът може да се нарече “вълшебно” природно лекарство, което в състава си има голямо количество витамини, макро- и микроелементи, захар. Този състав е много полезен както за тялото като цяло, така и за кожата. Масаж с мед е универсална процедура, която придава на кожата здрав вид и подхранва клетките й с най-полезните елементи. Масажната техника действа като пилинг, следователно по време на сесията медът интензивно почиства кожата. В допълнение, той премахва токсините и токсините от тялото, като ги абсорбира в себе си. Подобно ефективно и пълно почистване не дава никакво средство – нито медицинско, нито козметично. Медът засилва притока на кръв и дишането през кожата, значително задълбочава и ускорява всички метаболитни процеси в организма.

 

 

Разбира се, един от най-обичаните и популярни сеанси с мед е масажът за отслабване. Можете да го наречете най-добрият инструмент, който ви позволява да придобиете желаната фигура, без да навредите на здравето си, а напротив, подобрявайки тялото си. Масажът на тялото с мед показва всичките си чудеса. За няколко такива процедури сякаш се „стопите“ с няколко сантиметра в обем, ще го забележите веднага. Медът има уникални свойства да разгражда подкожните мазнини – в резултат на масажната техника с мед мастните капсули се размекват и разтварят. Следователно ненадминат резултат в борбата с целулита е очевиден!

Само за няколко сеанса на меден масаж можете да намалите обема на коремните мастни гънки, като стегнете мускулите му. Наистина е. По време на процедурата интензивното втриване с мед осигурява дълбокото му проникване в подкожните слоеве, като на първо място той прониква в мастния слой.

Масажът с мед е много полезен не само за тялото, но, разбира се, и за лицето. С всеки масаж кожата на лицето се подмладява и придобива здрав вид.Биологично активните вещества на меда подхранват клетките на кожата на лицето, правейки я еластична и еластична.

Можете да говорите за уникалните лечебни и лечебни свойства на медения масаж дълго време. Масажът с мед отлично възстановява правилното функциониране на всички стави. Тази техника има положителен ефект върху нервната система, така че този масаж е отлична профилактика на умствена и физическа умора, нарушения на съня. С помощта на няколко сесии можете ефективно да облекчите депресивните и стресови състояния. Основното нещо е да опитате и да оцените всички наистина прекрасни свойства на медения масаж.

Резервация
Instagram
Facebook
Youtube