Evia SPA & Wellness

Evia Spa & Wellness

Отстраняваме корема с масаж

Едно от най-уникалните средства за справяне с много здравословни проблеми е масажът. Освен това масажът помага не само за подреждане на лицето, изправяне и премахване на болката в гърба, но и за премахване на стомаха. Но, както разбирате, просто масажирането на стомаха не е достатъчно, трябва да знаете някои специални нюанси.

За да нямате съмнения, масажът, с правилния подход към този въпрос, определено ще ви помогне да ви подреди и да почисти корема. Но тук само ръцете няма да помогнат, имате нужда от специален инструмент. За тези цели можете да използвате вакуумни буркани. Но не всеки приветства този метод на масаж, защото е болезнен и оставя синини. А това, видите ли, не радва никого.

След това можете да опитате специални ролки и четки , които могат да бъдат закупени в огромно разнообразие. Но когато избирате тези устройства, е задължително да обърнете внимание на формата им, така че да ви е удобно да ги използвате.

Всички устройства са готови, можете да продължите директно към самата масажна процедура.
Тук има определени тайни. Да, ролките и четките са много добри, но без някои функции масажът няма да доведе до очакваните резултати.

За да видите ефекта скоро, движенията трябва да се извършват изключително по посока на часовниковата стрелка, в кръг. Също така движенията могат да бъдат под формата на знак за безкрайност или осмица. Масажираме страните само нагоре.Е, най-добре е да правите такъв масаж вечер, поне час преди лягане и след вана, когато тялото ви е максимално отпуснато и разпарено.

Насладете се на резултата!

Резервация
Instagram
Facebook
Youtube