Evia SPA & Wellness

Evia Spa & Wellness
Evia Spa Wellness

РЕЛАКС В ОФИСА

Фирма Evia Spa Wellness има удоволствието да Ви представи новите пакетни услуги специално създадени за нуждите на корпоративните клиенти и фирми на територията на община Пловдив.
Екипът на Evia Spa е изграден от опитни терапевти и рехабилитатори, заедно с тях създадохме – услугата „Офис Релакс“.

golden-grav-1
line-bg-1

Какво е „Офис Релакс“?

По просто казано това е масаж в офиса или на работното място, изпълнява се по следния начин:
Кратък 10 – 15 минутен масаж. Клиентът е седнал на специален за целта стол предоставен от нас и облечен. Офис масажът се състои от серия ефективни техники, базирани на раздвижване, акопресура и масаж върху проблемните зони, в които се акумулира напрежението и умората – гърба, врата, раменете и ръцете. Използва се специфичен натиск на точки за директно въздействие върху мускули, стави и вегетативна нервна система.
Мястото на офис масажа може да бъде общо или отделно помещение-той не нарушава по никакъв начин общия работен процес в офиса.
Освен този тип кратки масажи Evia Spa предлага и цялостни масажи, за целта е необходимо отделно помещение.
Статистиката показва, че в резултат на преумората и стреса се снижава работоспособността, увеличават се болестите и отсъствията от работа. От всичко това губят както работодателите, така и служителите.
Офис масажът помага да се преодолее стреса на работното място
Стресът на работното място, съчетан с ниска физическа активност водят до пагубно разрушаване на здравето. При многобройните ангажименти и липсата на време идеята за офис масажи набира все по-голяма популярност.

Резултатът:
Ефектът от масажа е в постигане на пълна релаксация на пренапрегнатата мускулатура, премахване на болката и успокояване на нервната система. Всичко това води до освобождаване от стреса и емоционалното напрежение, подобряване на общото здравословно състояние и работоспособността
Ефекта е мигновен и вие се чувствате с повишена работоспособност и намаление нива на стрес
Действа благоприятно на всички участници в работния процес.
Позитиви за офис средата
Намалява отсъствията на служителите
Подобрява общите офис и лични сили
Осигурява условия за освобождаване от стреса в рамките на работния ден и превръща офиса в място не само за ангажименти и натоварвания, но и за удоволствие и релакс
Повишава качествата на екипа
Повишава доверието на екипа в ръководството
Компании, които включват терапия с масаж на работното място са отчели повишена концентрация и творческа активност сред персонала, намалена разсеяност и съществено понижаване на произтичащия от работата стрес, предизвикващ чувство на тревожност, безпокойство и други разстройства.

Защо да се доверите на Evia Spa Wellness?

Избирайки нашата фирма вие и вашите служители ще получите качествено обслужване от експерти в областта на лечебните масажи. Нашият екип ще се съобрази с вас и вашите нужди. Ние ще ви посетим на място и ще осигурим всичко необходимо за извършване на процедурата. Ще Ви посетим в удобно за вас време. Не на последно място ние ви предлагаме конкурентни на пазара цени. За целта предлагаме няколко варианта от които можете да избирате. Освен това при интерес от ваша страна ще изготвим индивидуална оферта на която трудно бихте устояли.
БОНУС към всички закупени пакети (абонаменти) получавате атрактивни отстъпки при посещение в нашите центрове Evia Spa Wellness.

line bg 1 1

Резервирай сега

Резервация
Instagram
Facebook
Youtube