+359 897 577 772 | +359 888 688 909 eviaspawellnes@gmail.com | Моят профил

РИТУАЛ С ЧЕРВЕНО ГРОЗДЕ

/50-60 минути/ 95 лв.

Ароматна наслада и мекота от масажа с червено грозде. Неговите активни съставки обновяват епидермиса и подпомагат премахването на излишните токсини и неравности. Гроздето има интензивно антиоксидантно, противостареещо и подхранващо действие, от което кожата става невероятно мека, гладка и сияйна.

Процедурата включва:

Пилинг на тяло с гроздови семки.

Подхранващ масаж с червено грозде.  

Шоко Терапия

80 минути 95 лв.

 

Този ритуал ви кара да забравите стреса и ви осигурява вътрешно спокойствие. Шоколадът е силен антиоксидант и подхранва кожата. Ритуал за хидратация, омекотяване, подхранване и регенериране в дълбочина. За копринено гладка кожа с дълготраен ефект.
Процедурата включва: шоколадов пилинг, антиоксидантна маска, масаж с шоколадово олио.

 

 

 Българско кисело мляко

70 минути 95 лв.

Активна регенерираща, пречистваща и подмладяваща терапия за тяло и лице. Кожата е перфектно полиране и хидратирана в дълбочина. Има незабавен освежаващ и изсветляващ ефект.
Процедурата включва: пилинг и масаж с крем от мед и мляко.

 

Антицелулитна и моделираща процедура

Аницелулитна терапия – бедра  35 мин. – 45 лв.

Антецелулитна терапия – бедра + корем  50мин. – 60лв.

пакет от 10 процедури – 20%

Тази процедура има силен антицелулитен ефект, повлиява ефикасно затруднена лимфна и кръвна циркулация. Моделира, изглажда, дренира, намалява обема и обиколките.

Антицелулитен масаж от Evia Spa Wellness
Всеки иска да притежава красиво тяло. То пoвишaвa нaшето caмoчуствие и ни дaвa пoвeчe възмoжнocти дa пpoявим ceбe cи, ocигypявa ни здpaвocлoвeн нaчин нa живoт и ни пpaви пo-пpивлeĸaтeлни.
Целулитът обаче е пречка към постигането на желаната фигура и едно от решенията е антицелулитен масаж.
Образуването на целулит може да доведе до задържане на течности, и натрупване на токсини.
Прилагането на антицелулитен масаж помага на организма да се справи с целулитните натрупвания.
Дали ще е мануален или вакумен масаж с вендузи, масажът стимулира процесите, които помагат на организма да изчисти целулита.
Антицелулитният масажът дренира тъканите, стимулира метаболизма и отделянето на токсините от тялото. Циркулацията на кръвта и лимфата се усилват. Отровите се изхвърлят активно и клетките се възстановяват по-бързо, а усилената обмяна на веществата помага за премахване на излишните мазнини и подобрява еластичността на кожата.
За постигане на добри резултати е препоръчително да се направи курс от 10-12 процедури.
Пиенето на повече вода, спортът и здравословното хранене ще ускорят процеса и помогнат за постигане на желаните резултати.

Антистрес процедура

50 минути 50 лв.

 

Тази забележителена процедура е създадена специално, за да въздейства върху последиците на един напрегнат и динамичен начин на живот. Почувствайте се мигновено отърсени от напрежението, пълни с енергия и концентрация.
Процедурата включва: масаж на стъпала, масаж на длани, масаж на глава
.

 

 Масаж на лице

15-20 минути 20 лв. | с маска 30 лв.

Лицето – това е, на което хората на първо място обръщат внимание при запознанство.А за да бъде лицето винаги привлекателно е необходимо редовно да се прави класически масаж с качествена козметика. Evia spa wellness избра Натурална козметика с българска роза.
Масажът може да предотврати не само стареенето на кожата, но също така помага да се избавите от бръчки по лицето.

Масажът на лице значително подобрява лимфодренажа, а също и циркулацията на кръвта. За сметка на това от лицето се премахват признаците на умора, тъканите се снабдяват с необходимото количество кислород. Затова кожата след масажа изглежда обгрижена и здрава.
Ефекти на класическия масаж на лицето
-предотвратяване на появата на бръчки
-повишаване на тонуса на кожата;
подобряване на кръвообращението и лимфния дренаж
-стяга кожата на челото, бузите и брадичката
-премахване на подпухналостта на очите
-значително подмладяване на кожата.

 

Масаж на лице 24К Злато

30 минути – 55 лв.

 

Масаж на лице с крем от слуз от охлюви 

25 минути – 45 лв.

 

Масаж на лице + Пилинг с 24-каратово злато 

50 минути – 60 лв.

 

Процедури с поморийска кал

-Частична кална апликация

20 мин. – 35.00 лв.
-Кална маска – лице и деколте

20 мин. – 25.00 лв.

Цялостен масаж с поморийска кал

  60 мин. – 75.00лв.

Включва класически масаж на цяло тяло
– нанасяне на поморийска кал , цяло тяло
– престои с калта 10-15мин.

Калта, като средство за лечение, е била използвана още от древните гърци, египтяни, римляни.
Калолечението има доказано противовъзпалително и обезболяващо действие и стимулира обменните процеси в организма. Масажът
 с лечебна кал повишава защитните сили на организма, намалява нивата на захарта и холестерола в кръвта, стимулира половата системаи оказва още много на брой ползи за цялостното функциониране на всяка ваша клетка. Калолечението подобрява състоянието на хора със заболявания на опорно-двигателната система, периферната и централната нервна система, мъжката и женската пикочно – полова система, заболявания на кожата, стомашно – чревния тракт, черния дроб и жлъчните пътища, кръвоносните съдове, а също и обменни и професионални заболявания.
За намаляване целулита и мазнините калните бани имат решаващ принос.
Топлинното въздействие на лечебната кал оказва благоприятно влияние като разширява съдовете, ускорява кръвообращението в тях, повишава температурата в подлежащите тъкани, ускорява метаболитните процеси. От химичните фактори, въздействие върху организма оказват органичните и неорганичните вещества, биоактивни вещества, микроелементи, газове и др. В състава на лечебната кал влизат метали, витамини, хормони, биостимулатори, които помагат при заздравяване на счупвания, изгаряния, за премахване на следоперативни белези.
Калолечение може да се прилага и с цел профилактика, независимо дали клиента има или няма оплаквания.
Възможно е да се появят главоболие, виене на свят, раздразнителност, а на третираните места да се увеличат болката и отоците.ТОВА СЕ НАРИЧА БАЛНЕОРЕАКЦИЯ.
Появата на балнеореакция е необходима, отзвучаването на тази реакция говори за бързото зареждане на организма с енергийни вещества и е резултат на сложни биохимични процеси.

 

Меден масаж

Меден масаж – гръб  35 мин. 50 лв.

Медена терапия  80 мин. 95 лв.

Включва лимфодренаж на тялото или част от него. Детоксикиращият масаж на гръб с мед, се извършва посредством специални похвати и движения като предварително се дренира тялото, след което се нанася меда.
Процедурата продължава 60 минути, като през това време през порите на кожата се извличат токсините натрупани в организма.
.

 

BODY WRAP
БИНТОВЕ ЗА БОРБА С ЦЕЛУЛИТА

70мин. 85лв.

Бинтовете се използват за борба с целулита, тонус, намаляване на мерките, хидратация и предотвратяване на преждевременното стареене на кожата.

Бинтовете са за еднократна употреба и са направени от фина памучна материя. Напоени са с активни компоненти.
По време на процедурата кожата постепенно абсорбира активните компоненти, съдържащи се в бинтовете.
Бинтове се правят на различни зони: крака, глутеална зона, корем, ръце и гърди.

Целулитът е резултат от слабо кръвообръщение и влошено функциониране на лимфната система.

Изключително важно е да се третира целулита в ранен стадий с подходящи продукти и апарати, за да се предотвратят физически и физиологични промени.

Минимален брой процедури:   

6 –10 процедури

Честота:  1-2 пъти седмично

Още след първата процедура е възможно да постигнете загуба на см. и цялостно подобрение на вида на кожата: кожата ще бъде по-тонизирана, гладка и стегната благодарение на активните съставки, които се освобождават по време на процедурата.

След 4-та процедура се забелязва значително намаляване на обиколките и подобряване състоянието на целулита.
Резултатите са гарантирани след 4-та процедура. Постигнатите резултати ще бъдат задържани, ако клиентът продължи да прави по една процедура месечно и води здравословен начин на живот.

Активни съставки: кофеин/ отлично средство за борба с целулита, подпомага дренажа, детоксикацията и ускорява метаболизма, като намалява задържането на вода/, Азиатска центела-растението повлиява проблеми с вените и лимфната система, лечение на рани и намаляване големината на белези, включително и на стрии, причинени от бременност, гуарана-тонизира и изгаря триглицеридите/, escina /противовъзпалителни и съдозащитни свойства, дрениращо действие, подобрява тонуса на вените/, fukus vesiculosus/ морски дъб или кафяво водорасло/: извежда шлаките и токсините от организма и стимулира метаболизма. Наличието на йод спомага за унищожаване на мастните натрупвания в хиподермата.

Процедурата включва:
1. Пилинг 10мин.
2. Обвиване с бинт
4. Обвиване с фолио
продуктите се оставят да действат 30 мин.
5.Нанася се финалния продукт с дрениращ масаж:
– масаж с антицелолитно олио
– масажен клетъчен крем съдържащ
Кофеин
Карнитин
Конски кестен
Растителни екстракти спомагащи за извеждане на шлаките и токсините от тялото, унищожаване на мастните натрупвания, изглаждане и тонизиране на кожата.

 

 

 

БОДИ РЕПИНГ
РИТУАЛ С ТОПЛИНЕН АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ

80мин. 75лв.
10бр. 600лв.

Гелът е специално предназначен за антицелулитно лечение. Неговият силен топлинен ефект и комбинацията от концентрираните активни съставки активира периферната циркулация, спомага за проникването им в дълбочина, като по този начин елиминира целулитните възли.

– растителни екстракти от морски водорасли Fucus, Laminaria.
– магнезий
– калций
– фокус
– ламинария
– екстракт от бръшлян
– екстракт от полски хвощ
– Азиатска Центела

Протокол за работа стъпка по стъпка :

1.Ексфолиация -10мин.
След като настаните клиента на масажната кушетка, нанесете Пилинг за тяло с Кафе, захар и масло от Бръшлян. Масажирайте всяка част от тялото с кръгови движения., като наблягате на най-конфликтните области. Премахнете продукта с мокри кърпи. Не е необходимо използване на душ.
Пилингът нежно ексфолира кожата, за да премахне мъртвите клетки от повърхността й, без да я изсушава. Кафето и захарта действат като естествен ексфолиант. Маслото от бръшлян намалява чувствителността на тъканта, активира циркулацията и спомага за намаляване на локалното възпаление.

Антицелулитен крем с двойно действие срещу целулита- 20мин.
Крем редуктор (отслабващ, намаляващ теглото) и антицелулитен.
* Съдържа екстракт от бръшлян (Hedera helix), който подпомага освобождаването на течности от тъканите.
* Кремът заглажда „портокаловата” кожа, възпрепятства развитието на мастни тъкани.
* Повишава локалната микро-циркулация и стимулира липолизата (разлагането) на натрупаните мазнини.
* За няколко месеца, редуцира „портокаловата” кожа и разкрива по-гладка и стегната кожа.
* Извършва ефективен дренаж на тъканите и улеснява елиминирането на токсините.
* Спомага за редуцирането на теглото.

Антицелулитен масаж – 30мин.
Продължете с Термоактивният крем с кофеинови екстракти. Нанесете около 15 мл. крем на зоните, които ще третирате, като извършвате дрениращи антицелулитни масажни прийоми Антицелулитните редуциращи масажи действат върху съединителната тъкан и спомагат за подобряване на лимфния и венозен дренаж, както и за усвояването на активните съставки. Процесът на редукция възниква, тъй като мастните киселини и токсините, натрупани в третираната зона, се отделят. Целта е да се пренасочат течностите и кожата да стане гладка и да придобие твърдост.
Хиперемичният ефект ще бъде видим веднага след масажа. Това е масажен крем за тяло с калоричен ефект. Характерният му топлинен ефект активира обмяната между кожните тъкани и благоприятства усвояването на многобройните активни съставки, създавайки синергичен ефект, който атакува целулитните възли и натрупаните мазнини.
Кремът съдържа комплекс DM 60, съединение, формулирано на базата на естествени хидратиращи агенти и ензими, които действат като естествени катализатори, ускорявайки процеса на отстраняване на мазнини. Освен в пилинга, маслото от бръшлян присъства и в термоактивния крем, поради тонизиращите си, стипчиви и рафиниращи свойства. Екстрактът от бръшлян има свойства за отслабване и против целулит, като предотвратява натрупването на вода в повърхностните тъкани.

Видими резултати от първата сесия:
• Елиминира целулита, дори и най-нодуларния.
• Намалява обема и подобрява текстурата на кожата.
• Изцеждащ, детоксикиращ и ремоделиращ, помага да се премахнат течностите.

Интензивно: 2 пъти в седмицата, минимум 8 процедури

Поддържащо: 2 пъти в месеца

 

 

 

 

 

Антицелулитна терапия КРИОСЛИМ
– 70мин. 75лв.
-10бр.терапии 600лв.

Това е новата студена антицелулитна терапия, която гарантира трайна загуба на 5 до 7 сантиметра още в първите няколко процедури. Една напълно нова методология.

Как действа криотерапията?

Криогенният ефект на продукта води до рефлексно свиване на кръвоносните съдове и непосредствено след това и до тяхното разширение. По този начин се подобрява притока на кръв, което от своя страна помага за изтичането на отпадъците през лимфната система. Контактът на Крио-лосиона с кожата води и до промяна в биохимичните процеси в клетките и в дълбоко лежащите тъкани. Те реагират на студа, изгаряйки мазнините, като по този начин компенсират спада на телесната температура. Също така криотерапията подобрява външния вид и текстурата на кожата.

Стъпка по стъпка:

Третира се с ексфолиант за тяло желания участък – 10мин.

Три капачки вода и една от Лосион Криослим се смесват в купичка и се нанасят върху третирания участък.

Мястото се опакова с осмотично пластично фолио.

Оставяте клиента да полежи 20 минути. Ако чувства терапията прекалено студена, да се обръща на всеки 5 -10 минути.

След изтичане на определеното време, се нанася Антицелулитен освежаващ масажен гел, който осигурява студено усещане за релаксиращ ефект.
Нанесете малко количество продукт в областта, която ще се третира и направете нежен масаж.  
Завършвате с 20-минутен антицелулитен масаж, разчупващ мастните депа.

Курс от 10 терапии. През ден. След третата ефектът е видим. На следващия месец курса може да се повтори. Последва
поддържане в салона с масажи

 РИТУАЛ “ БЪЛГАРСКА РОЗА“

80 минути – 95 лв.

Ритуал за тяло с хидратиращ,противовъзпалителен,тонизиращ и подмладяващ ефект.

 

Процедурата включва:

Пилинг, Маска и Масаж с Натурални Розови Продукти.

Language »
Количка Продукта е премахнат. Върни
  • Нямате продукти във Вашата количка.