+359 897 577 772 | +359 888 688 909 eviaspawellnes@gmail.com | Моят профил

 

Спортен възстановяващ масаж
на крака 

30 мин. 40 лв.

 

DEEP TISSUE MASSAGE
Дълбокотканен масаж

50 мин.- 60 лв.

60 мин. – 75 лв.
Oт дълбока древност Дълбокотъканият масаж е прилаган с лечебна цел.Дълбокотъканият масаж използва различни масажни похвати,чрез които предизвиква в тялото на пациента промени,които благоприятно премахва възпалителните процеси и засилва кръвообръщението и подобрява лимфата
Чрез серии от концентрирани техники масажът действа на дълбоките слоеве на мускулите и съединителната тъкан, облекчава болките. Подобрява кръвообръщението. Дълбокотъканният масаж е полезен при високи нива на стрес, големи физически натоварвания и за профилактика. Масажът се извършва със сила, която е в комфорта на клиента. Често се използва едновременно като диагностичен и терапевтичен метод. Дълбокотъканния масаж e осебенно подходящ при :
обща скованост на тялото, предизвикана от заседнал начин на живот, физически и емоционален стрес, депресивни състояния, храносмилателни проблеми, безсъние, тревожност, болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, болки в гърба и краката, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване, гинекологични проблеми.

Language »
Количка Продукта е премахнат. Върни
  • Нямате продукти във Вашата количка.