Evia SPA & Wellness

Evia Spa & Wellness
Evia Spa Wellness

СПОРТЕН МАСАЖ

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
– допринася за поддържането на здрави кости
– грижи се за нормалното функциониране на нервната и мускулната система
– намалява чувството на умора
– облекчава мускулните спазми
– помага за омекотяване на мускулите и съединителната тъкан.

Спортният масаж е добър вариант, ако имате повтаряща се употреба на нараняване на мускул, като например това, което може да получите от спортуването. Също така е добър вариант, ако сте склонни към наранявания, защото може да се използва за предотвратяване на спортни наранявания. Можете също да използвате спортен масаж, за да увеличите гъвкавостта и производителността. Освен това спортният масаж може да се използва за облекчаване на болка, тревожност и мускулно напрежение.

Спортният масаж може да се направи като масаж на цялото тяло или масажистът може да се съсредоточи върху частите от тялото, които се нуждаят от най-голямо внимание. Дълбокият натиск може да се редува с успокояващи удари в зависимост от вашите нужди.

Можете да правите спортен масаж, докато сте облечени или голи. Ако предпочитате да носите дрехи, уверете се, че са тънки, свободни и позволяват на терапевта достъп до мускулите ви. Свободни шорти и потник са опции.

Масажът ще продължи 60-90 минути.

Спортният масаж е добър вариант, ако имате нараняване от повтаряща се мускулна употреба.

Този тип масаж може също да помогне за подобряване на гъвкавостта и спортните резултати и да намали риска от нараняване.

golden-grav-1
line-bg-1
Резервация
Instagram
Facebook
Youtube