Evia SPA & Wellness

Evia Spa & Wellness
Evia Spa Wellness

Тайландски масаж

Тайландският масаж, който произхожда от Индия, съществува от повече от 2500 години. Първоначално считан за лечебно изкуство, традиционният тайландски масаж включва влияния както от аюрведа, така и от традиционната китайска медицина.

вие лежите напълно облечен върху постелка на земята, докато практикуващият използва техники за разтягане, дърпане и люлеене, за да облекчи напрежението, да насърчи релаксацията и да подобри гъвкавостта и циркулацията.

Понякога наричан асистирана йога,

Ползите от тайландския масаж

Увеличен обхват на движение. Тайландският масаж съчетава компресия, акупресура и пасивно разтягане. Те увеличават обхвата на движение в ставите и мускулите. Това също може да подобри стойката ви.

Комбинацията от разтягане, движение и натиск е това, което отличава тайландския масаж от другите видове масаж.

Тайландският масаж може да е добър вариант за вас, ако искате по-активен вид масаж, при който се движите и участвате, вместо да лежите по време на масажа.

Помага при болки в гърба. Тайландският масаж се фокусира върху области, които могат да допринесат за болки в гърба , като вътрешната част на бедрото и корема. Въпреки това, ако имате постоянни болки в гърба, най-добре е да посетите лекар, преди да започнете какъвто и да е вид масаж.

golden-grav-1
line-bg-1
Резервация
Instagram
Facebook
Youtube