fbpx

Тайландски масаж

60 минути / 85 лв.

Резервирай сега

Loading...

Тайландският масаж, който произхожда от Индия, съществува от повече от 2500 години. Първоначално считан за лечебно изкуство, традиционният тайландски масаж включва влияния както от аюрведа, така и от традиционната китайска медицина.

вие лежите напълно облечен върху постелка на земята, докато практикуващият използва техники за разтягане, дърпане и люлеене, за да облекчи напрежението, да насърчи релаксацията и да подобри гъвкавостта и циркулацията.

 

Понякога наричан асистирана йога,

 

Ползите от тайландския масаж

Увеличен обхват на движение. Тайландският масаж съчетава компресия, акупресура и пасивно разтягане. Те увеличават обхвата на движение в ставите и мускулите. Това също може да подобри стойката ви.

Комбинацията от разтягане, движение и натиск е това, което отличава тайландския масаж от другите видове масаж.

 

Тайландският масаж може да е добър вариант за вас, ако искате по-активен вид масаж, при който се движите и участвате, вместо да лежите по време на масажа.

 

Помага при болки в гърба. Тайландският масаж се фокусира върху области, които могат да допринесат за болки в гърба , като вътрешната част на бедрото и корема. Въпреки това, ако имате постоянни болки в гърба, най-добре е да посетите лекар, преди да започнете какъвто и да е вид масаж.

Language »