Evia SPA & Wellness

Evia Spa & Wellness

Основни предимства на масажа на лицето

Правилно организираната грижа за кожата може да даде зашеметяващи резултати. Здрав блясък, незабележими пори, матов тон, отличен тен на кожата и стегнат овал на лицето. Именно този ефект може да се постигне само с помощта на масажни ефекти. Никакви процедури за домашна грижа не могат да заменят професионалното излагане, което може:

 • активиране на клетъчното обновяване;
 • подобряване на еластичността на кожата;
 • насищайте го с биологично активни вещества;
 • подобряване на кръвообращението.

Въпреки това, редовното или периодично излагане на масаж ви позволява да постигнете много по-впечатляващи резултати. Просто трябва да намерите техниката, която е подходяща за вас.

Класически масаж на лице

Каква е класическата техника на класическия масаж? Най-често това е лек ефект върху повърхността на кожата с помощта на:

 • органични маслени серуми;
 • кремове;
 • лосиони за грижа.

Въздействието е по масажните линии, най-щадящо е. Той е ефективен за жени, чиято кожа едва започва да губи тонус, показва първите признаци на избледняване, дехидратация.

С правилния подход редовният масаж, особено с маслени серуми, помага за премахване на всички признаци на възрастови промени, които са възникнали, напълно възстановява красотата и младостта на кожата.

Тайландски масаж на лице

Традиционните тайландски техники за масаж на лице включват осигуряване на интензивен тонизиращ и подмладяващ ефект върху повърхността на кожата. Сред техните предимства са:

 • нормализиране на кръвообращението;
 • подобряване на клетъчния метаболизъм;
 • лек лимфодренажен ефект;
 • премахване на оток;
 • мускулна релаксация, предотвратяване на образуването на дълбоки мимически бръчки.

Тайландският масаж на лицето е много релаксираща процедура, при която потупващите и поглаждащите движения следват едно след друго, въздействайки върху най-важните биологично активни точки. Полученият ефект наистина е очевиден без съмнение, но само при извършване на салонната процедура.

Как да си запишете масаж на лице в Evia SPA?

Процедурата масаж на лице е услуга за мануално въздействие върху кожата, мимическите мускули и меките тъкани, които се намират в областта на лицето на човека, оформят неговия контур и очертания.

Характеристики на процедурата за масаж на лицето

Процедурата за масаж на лице в спа салоните, включително и като нашия, се позиционира като естетична програма, тъй като именно тази част от тялото е отговорна за това как ни възприемат другите. В същото време е много важно да го извършите правилно, особено ако планирате да използвате допълнителни елементи на влияние като:

 • ароматни масла;
 • Глина и кал;
 • Серуми, екстракти и лосиони.

Трябва да има майстор, който не само визуално, но и с помощта на технологии, които не правят грешки, ще определи вида на кожата и състоянието им. И едва след това ще изберете оптималния формат на експозиция. Популярността на тази процедура се дължи просто на нейната ефективност. Но в същото време има известна грешка в скоростта, тъй като тялото на всеки човек е уникално и някои клетки реагират на регенерация по-бързо, а някои по-бавно. Ефектът се проявява в намаляване на подпухналостта, изглаждане на малки бръчки, ускоряване на метаболитните процеси, регенерация на щетите.

Процедурен ред

Терапевтичната процедура върху най-чувствителната зона на кожата – лицето трябва да се извършва изключително от професионалисти, за което се заплаща определена сума. Въпреки че в нашия салон работят такива висококвалифицирани специалисти. Важен аспект при ценообразуването е използването на допълнителни мерки за въздействие. В крайна сметка, при условие на правилно подбран серум или други помощни вещества, ефектът, който е планиран да бъде постигнат, става по-забележим. И трае по-дълго. Следващата разходна позиция е броят на процедурите. Никой не принуждава нашите клиенти да се записват за цял курс. Достатъчно е да дойдете веднъж и да оцените работата на майсторите и резултата. Тонът ще бъде забележим бързо. Преди да поръчате процедурата, трябва да очертаете проблемите – отоци, нарушения на овала на лицето, загуба на еластичност на кожата, задръствания в тъканите. Въпреки че опитен специалист ще определи с един поглед какви са задачите на процедурата. Това също влияе върху интензивността и броя на курсовете.

Резервация
Instagram
Facebook
Youtube